Скандалната варненка Анита Мейзер, която лежа две години в затвора за убийството по непредпазливост на 12 години по-младия си мъж Николай Димов, се е докарала до просешка тояга и буквално брои всеки свой залък, научи ПИК.

Припомняме, че през август 2016 г. 40-годишният Николай се задуши със "свински опашки" в луксозното жилище на Мейзер в Евксиноград край Варна. Според самата Анита в нощта срещу 13 август Димов решил да демонстрира силата си, като къса "свински опашки" само с мускули. Казал на Мейзер да пристегне ръцете, краката и врата му с пластмасовите каишки.

Откакто я пуснаха от затвора в Сливен и се прибра в злокобния апартамент, Анита едва свързвала двата края, издават запознати. Тъй като Окръжният съд реши да плати 150 хил. лева кръвнина на майката на Николай, която беше предявила граждански иск за двойно по-голяма сума, сметкити й били запорирани.

С надеждата да се стабилизира финансово варненката обяви за продан или за отдаване под наем на другите си имоти в същата кооперация. Обаче заради фаталния инцидент в жълтата сграда нямало мераклии нито да се нанасят за постоянно, нито пък да пребивават в нея, та дори и временно.

Варненката, която допреди убийството си живееше като царица, се е видяла в чудо и се чудела как са свърже двата края. Стигнала дори до там да стои в апартамента си с няколко ката дрехи, само и само да не пуска печка, за да не хаби ток.

Мейзер си докарвала по някой лев и за прехраната, като продавала разни джундуджурии и някои от тоалетите си, които оставна не носи, в сайтовете от сорта на "Olx", бившия "Продавалник". Единствените й сигурни месечни доходи били 600-700 лева, които получавала от аренда.

свързани новини