Разчупена архитектура, качествено и луксозно изпълнение, отлична локация – така може да се обобщи третият проект на новото строително подразделение на гиганта в превозите PIMK.  Скоро се очаква да стартира строителството на новия комплекс на PIMK Build, който отново е в най-зеления район на Пловдив – „Западен”.

Новата сграда е точно на гърба на тази, която се строи в момента на кръстовището на бул. „Пещерско шосе” с улица „Елин Пелин”. Основната сграда е П-образна, със собствен двор, а  в нея ще има апартаменти с всякакво изложение и различна квадратура и големина.

Проектът е авангарден с разчупена архитектура и интересни дизайнерски решения. Едно от предимствата е, че комплексът не е високо строителство – на 6 етажа, като общият брой на входовете е три, всеки със собствен асансьор.

Инвеститорите отново решават един от големите проблеми - този с паркирането, като са предвидени паркоместа за всички апартаменти.

Повечето апартаменти са двустайни, тъй като търсенето  на такъв тип жилища е най-голямо. За хората, които искат по-голямо жилищно пространство, има и големи апартаменти. Сградата ще бъде с контролиран достъп и видеонаблюдение.

Цените са промоционални, като към момента са на 500 евро/ кв.м, докато проектът още е на зелено.

Схемата на разплащане е на 5 равни вноски. Първата е след предварителния договор, втората на Кота 0, а трета вноска - Кота 8.40. Последните две вноски са съответно на Акт 14 и Акт 16.

Припомняме, че другият комплекс, който се строи в района е на Кота 8,40, като голяма част от жилищата вече са продадени. Вижте повече в линка: