2018 е от най-добрите реколти за силикона! Всичко живо легна под ножа, поду се и изду пазва. Кой каза, че сме изостанали?! Съвсем модерни сме! Да започнем силиконовия обзор отзад напред - но не хронологично, а буквално - започваме от задниците!

Именно това е последният писък на скалпела по света - да си направиш задник като кухненски тезгях. След като десетилетия наред жените по света се опитваха да са стройни и фини, най-накрая дойде ерата на гордите дебеланки, пише столичен всекидневник.

Е, Моника Валериева, не може да бъде наречена "дебеланка". Но пък не бе доволна с малкото си дупе и ударно го увеличи! Сега може да гладува колкото си иска, но винаги ще пълни дънките със сочни форми. За няколко хиляди евро скандалната моделка се уреди с нова задница - няма нужда да се поти във фитнеса и да прави клекове с щангата. Други също поседваха нейния пример, макар и не с такива размери.

Но да се върнем към традиционния силикон - "гръдния". На първо място разбира се е Джулиана Гани. Няма изненадани, нали? Нейните "шамандури" и преди бяха големи, но вече са огромни, скоро ще ударят 2000 кубика! Гани обожава циците, но се старае и да прави добро чрез тях - неотдавна тя разсмя цялата държава с изказване, че иска да дари "предните си гърди" на нуждаеща се абитуриентка (тя искаше да каже "старите импланти", които е подменила с по-големи).

Дали обаче 2019 г. няма да донесе нова победителка в тази престижна категория? Кристин Каменова даде заявка, че ще си сложи най-бомбастичните бомби и нищо няма да я спре! Името на Кристин не е известно от конкурси и скандали. Тя се прочу, като "Момичето с циците на кредит".

"Януари мисля да се подложа на нова операция за увеличаване на бюста и този път да сложа по 800 кубика във всяка гърда. Отдавна искам още операции, за да уголемя бюста си, но не исках да става преди празниците, тъй като боли и човек трябва да лежи повече", разказа пред столичен вестник Кристин. Тя не просто обича циците си, тя направо ги предпочита пред мъжете! "Представяте ли си, живееш сериозно с някого, имаш два месеца връзка например, и вижда, че за теб са написали нещо в някакъв сайт. И започва да се сърди - защо за мен няма една дума?! Казвам: "Бебче, ти не си готов за моята слава!" Мъжете ги е страх от силните жени. Не ставам за обикновено момиче, всички ме познават! Че то косата ми е до дупето и имам огромни цици, как да ставам? Аз не обичам правилата, имах връзка, но явно мъжете, които харесвам, не издържат на моята слава и тя ги смазва", признава тя.

Време е за момент да вдигнем поглед от деколтето и да прегледаме какво е положението с лицевите "екстри". Пълненето на джуки стана толкова масово (заради ниската цена), че вече и млади момичета се решават на тази стъпка. Дъщерята на Анелия - Ивон, която е на 14 г., изненада феновете на мама с огромни джуки и ги хвърли в "джаза". "Възможно ли е 14-годишно момиче да си посегне на устните? Или е просто грим?!", питат се хора в потрес.

Невинаги нещата се развиват добре с хирургичните интервенции. Жив пример затова е Мегз. Тя сама си разказа ужасите, които преживява покрай слагането на импланти. Изгубила доста кръв на операционната маса и се наложило да остане почти седмица в болницата, за да се възстановява.

Най-съществена разлика се вижда при Теа Минкова, половинката на Наум Шопов-младши. От съвсем плоската й гръд вече няма помен, макар мацката да не е прекалила с кубиците. Изглежда натурално.

Подозрително е положението при Гала. Тв водещата си има стегнат бюст - нито миниатюрен, нито гигантски. Но преди няколко месеца пусна снимка, на която си личи, че е без сутиен, а гърдите й изглеждат огромни и стегнати.

Иначе слухове витаят, че още ВИП българки през 2018 лягат под ножа - Преслава, Тони Дачева, Сузанита, чалгаджийката Джулия, даже и за златното момиче Цвети Стоянова, която оцеля след онзи опит за самоубийство.