Британските жени са прочути с бурните си купони и суматохата, която причиняват по улиците на градовете. В определени дни от годината – училищни ваканции, официални празници и други поводи, те купонясват като за последно. А в първия ден на новата година мнозина от тях ще се събудят с тежък махмурлук, не е изключено и в някой арест, съобщава „Дейли Мейл“.
 
Новогодишната нощ във всички британски градове беше напрегната, с хвърчащи линейки и полицейски коли, опитващи се да сложат ред в хаоса.
 
Сравнително мекото време изкара на улиците хиляди жени в оскъдни облекло – с парти роклички и високи токчета, стабилно почерпени в очакване на новата година. Някои от мъжете около тях също бяха обезумели – в Кардиф заснеха двама подпийнали младежи са си правят дрифт с бебешка количка.
 
В Бирмингам група жени се разхождаха с маски.
 
Вакханалията настана, след като Биг Бен оповести идването на 2019 година. Търкалящи се по земята хора, пияни, повръщащи, с вдигнати поли, усукани около уличните стълбове, закопчани с белезници, клечащи по тротоарите, разхождащи се по бельо – британките за пореден път направиха такива изстъпления, каквито не е имало и в древноримските оргии.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
Превод и редакция: БЛИЦ