В навечерието на новогодишните празници някои информационни ресурси на САЩ, сякаш като „подарък“ на своите съграждани, информираха за най-секретния китайски проект Project WEM system, която експертите оценяват като някакъв вид ултрамодерно оръжие, основаващо се на ниски вълни ELF, които могат да повлияят на човешкия ум и психика.
 
 

Предположения тук, разбира се, много. Защо Китай се нуждае от обект, състоящ се от високоволтови електропроводи, простиращи се в различни посоки, покриващи площ от 100 км на 60 км?

Някои военни специалисти на Съединените щати дори изразяват мнението, че това е установка за контрол на подводен флот, но КНР не  разполага с голям подобен флот, дори в някаква степен съпоставим  с флота на САЩ или Русия, защо тогава им е толкова сложна установка?

Най-вероятно е, казват експертите, че Project WEM system е нещо от областта на тектоничните или климатичните оръжия, развитието на които ръководството на Небесната империя многократно е заявявало. Но може би с помощта на такъв голям обект в Китай те искат да контролират умовете на хората, например, принуждавайки ги да изпитват огромна любов към Китайската комунистическа партия.
 
 

Но е възможно да се стигне по-далеч в тези предположения, казват конспиролозите, например, ние все още не знаем точно защо се създават градове-призраци в Китай. Не е изключено Project WEM system да е от същата програма, да речем глобалисти, които ще контролират съзнанието и чувствата с такива психотронни оръжия, не само на китайците, а и на жителите на целия свят.

Докато китайският супер-HAARP остава загадъчен проект (изведнъж излизащ от небитието), ръководството на Небесната империя не коментира нищо по повод публикациите в американските медии...