Атина, Бомбай, Малдивите - това са 3-те дестинации, които Елизабет Хърли посети само за последните няколко седмици. Актрисата не спира да пътува и работи върху линията си за бански, като паралелно с това поддържа невероятна форма.

 

Зад перфектните й извивки не стоят изтощителни тренировки, защото Елизабет не си пада по фитнеса. Тя предпочита планинските преходи и разходките с любимите й кучета. В допълнение към това, тя практикува йога, а стегнатите бедра постига чрез едно единствено упражнение. То се казва казашки клек, а Лиз Хърли смята, че е абсолютно перфектно за най-слабите звена в женската фигура - вътрешната част на бедрата. Актрисата прави по около 30 повторения с всеки крак.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#India @elizabethhurleybeach ???????????? #kashmirbikini

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

 

Строгите диети също не допадат на 53-годишната Лиз. Тя спазва няколко простички правила: сутрин пие по 2 чаши топла вода на гладно, поне веднъж седмично яде по-течна храна (главно зеленчукови супи) и се старае към почти всяко хранене да добавя много зелени зеленчуци.

Много важно правило, което тя твърди, че е променило хранителните й навици, е да се храни винаги седнала, без телефон и да се наслаждава на всяка хапка. По този начин тя не преяжда и се засища по-бързо.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

More #BombayNights #India ????

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on