Нагъл бургазлия, който напсува и наплю полицаи от Първо РУП, след това ритна патрулната Астра, се размина с условна присъда и последно предупреждение.Той бил спрян за проверка от патрулиращ екип, но се ядосал жестоко и започнал да обижда служителите на реда.

"Да ви е*а майката, мръсни полицаи! Свине мръсни, пенсионери!”, крещял като обезумял бургазлията. След като излязъл от колата дори опитал да изрита единия униформен, но когато не успял, излял яда си върху служебната Астра, съобщава "Флагман".

Случаят се разиграва в градинката до "Старата поща" срещу Транспортна болница, където до скоро бе свърталище на цигани, проститутки и като цяло своеобразен център на престъпността в Бургас. Действието се развива на 1 август 2017 г., но чак сега наглият бургазлия е осъден.

Магистратите преценили, че той трябва да прекара 3 месеца зад решетките, но тъй като той признал вината си и има чисто съдебно минало това наказание се отлага за срок от 3 години.

На практика това е последното предупреждение за бургазлията, което би трябвало да го мотивира да не се отнася по подобен непристоен начин със служителите на реда.