Британски астролози направиха хороскоп на характера на бебето на принц Хари и Меган Маркъл, чието раждане се очаква до броени дни. Те вече смятат, че знаят коя зодия ще бъде и какви ще са основните черти на характера му. 

От  ви разкрихме. Споделихме ви и

Експертите вече чертаят бъдещето на детето, а залозите за пола му набират все повече популярност. Коефициентите се изменят с всяка излязла клюка по адрес на бебчето на роялите. 

Междувременно вече ви разкрихме за поредна повече от 100-годишна традиция, която Меган Маркъл си позволи да наруши. Това е поредното кралско правило, което новата невеста в семейството потъпква без да й мигне окото. 

Цялата драма преди дни се разрази около избора на количка от страна на херцогинята на Съсекс.

Всъщност Маркъл доста често нарушава традициите. Сякаш стана навик херцогинята да не спазва правилата, но видно тя среща огромна подкрепа от съпруга си, с когото дори се изнасят и са твърдо решени да живеят в Уиндзор сами, без присъствието на брата на Хари - Уилям, съпругата му Кейт и трите им дечица. 

Редно е, преди да ви разкрием прогнозата на астролозите, за една друга прогноза..

Според звездните предсказания най-новият престолонаследник, независимо дали е момче или момиче, ще бъде смел и безстрашен, а Хари ще бъде търпелив баща.

Прогнозите са, че бебето ще бъде зодия телец, но ще има влияния и на някои огнени зодии заради разположението на звездите в момента на раждането.

Бъдещите родители не са обявили точната дата за появата на първата си рожба, а миналата седмица заявиха, че планират събитието да протече в ограничен кръг.