снимки: Милен Павлов, "Забелязано във Варна"

Стълбовете на ремонтирания наскоро бул. "Сливница" във Варна ръждясаха твърде бързо. Това забелязаха граждани. Според Милен Павлов, автор на снимки, публикувани в групата "Забелязано във Варна" във Фейсбук, металните колони за уличното осветление са монтирани само преди месец.

Всъщност, ремонтираният участък от булеварда беше пуснат през ноември миналата година. Така или иначе, да раждясат по този начин стълбовете за толкова кратък период не е нормално, кагеторични са варненци. Съсипващите коментари буквално заваляха по отношение на градската управа. Някои иронично отбелязват "Хубаво е", други добавя "Още не е готово", което напоследък е най-честото оправдание за неудачните ремонти. 

"Навремето ни обясняваха как ръждата бил търсен ефект за морските индустриални градове като Хамбург, като изграждаха центъра на Варна .. Аре нема нужда...", пише един от гржданите, който явнво почни историята с "ръждивата" естетика при ремонта на пешехфодния център на Варна. 

 "...сигурно е валял киселинен дъжд и затова...", притеснено предполага друг коментиращ.

"Всички сме недоволни от това, което се прави във Варна и кво? Масово хората снимат и качват във фейсбук и до там. Те за това онез отгоре си правят каквото си искат пред очите ни, защото знаят, че гражданите са послушни и вече свикнаха да си затварят очите за всичко", споделя един от участниците в групата. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html